Negledesign: Grønn base med blonde

I påvente av at jeg kommer i gang med skolen igjen, og et Warhammer-prosjekt som har deadline om bare to uker: mer negelakk! ;)

 

Det blir forresten mage negelakkinnlegg i år. Jeg fikk jo tross alt til sammen 57 nye lakker i adventskalenderen og til jul! Og jeg finner stadig nye teknikker jeg må prøve meg på.

Denne gangen gikk jeg bare for en rask øving i frihåndsmaling, så det ble et slags blondemønster.

Basefargen er Maybelline Forever Strong #605: Hyper Jade Greenwich
Én kommentar

Hilde

20.02.2013 kl.07:53

Så deg på gaten her om dagen og ble litt starstruck! Tok meg i selv i det for å ikke løpe bort og bare begynne å snakke om alt og ingenting. (ville ikke være den crazy dama, hahah)

Så flink du har blitt med neglelakken, ser virkelig godt hvordan du har utviklet deg fra første post ang. neglelakk. Har blitt bitt av neglelakk bassillen selv for typ 2 år siden med noen lenger pauser innimellom, men hver gang jeg tar frem lakken og så hører jeg ett stille sukk fra gubben før han sier lavt for seg sel "ikke nå igjen"

Men uansett, takk for en fin blogg

Skriv en ny kommentar

mtani

mtani

26, Oslo

En blogg om meg og mitt. Jeg har alt for mange hobbyer, og alt for liten tid! Jeg tar nå et års studium i spesialeffekter på Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS). Jeg skriver om dette, og mye mer, som negledesign, cosplay, steampunk, fotografi, kakepynting, og alt mulig annet jeg kommer over som inspirerer meg. Med en dæsj av "normale" dager innimellom. Legg gjerne igjen en beskjed. :) e-mail meg på mtani_blogg@hotmail.com bloglovin Bloggurat


Kategorier

Arkiv

hits